Bukvić, M. (2017). Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum) (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867
Bukvić, Mariana. "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867
Bukvić, Mariana. "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867
Bukvić, M. (2017). 'Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867
Bukvić M. Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum) [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2017 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867
M. Bukvić, "Maseni udio lipida i sastav masnih kiselina u filetu srdele Sardina pilchardus (Walbaum)", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:888867