Buljan, J. (2018). Koncentracija fenola iz bistrog soka jabuke prije i nakon simuliranog dvofaznog modela probave (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:412664
Buljan, Josipa. "Koncentracija fenola iz bistrog soka jabuke prije i nakon simuliranog dvofaznog modela probave." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:412664
Buljan, Josipa. "Koncentracija fenola iz bistrog soka jabuke prije i nakon simuliranog dvofaznog modela probave." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:412664
Buljan, J. (2018). 'Koncentracija fenola iz bistrog soka jabuke prije i nakon simuliranog dvofaznog modela probave', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:412664
Buljan J. Koncentracija fenola iz bistrog soka jabuke prije i nakon simuliranog dvofaznog modela probave [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2018 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:412664
J. Buljan, "Koncentracija fenola iz bistrog soka jabuke prije i nakon simuliranog dvofaznog modela probave", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:412664