Vučković, T. (2019). Utjecaj prehrane na prevenciju i progresiju Alzheimerove bolesti (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:366032
Vučković, Tea. "Utjecaj prehrane na prevenciju i progresiju Alzheimerove bolesti." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:366032
Vučković, Tea. "Utjecaj prehrane na prevenciju i progresiju Alzheimerove bolesti." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:366032
Vučković, T. (2019). 'Utjecaj prehrane na prevenciju i progresiju Alzheimerove bolesti', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:366032
Vučković T. Utjecaj prehrane na prevenciju i progresiju Alzheimerove bolesti [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:366032
T. Vučković, "Utjecaj prehrane na prevenciju i progresiju Alzheimerove bolesti", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:366032