Tomičić, M. (2019). Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643
Tomičić, Mila. "Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643
Tomičić, Mila. "Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643
Tomičić, M. (2019). 'Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643
Tomičić M. Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643
M. Tomičić, "Epidemiološki značaj bakterija roda Listeria u hrani", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:589643