Bravić, J. (2019). Spojevi odgovorni za aromu hrane (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551
Bravić, Josipa. "Spojevi odgovorni za aromu hrane." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551
Bravić, Josipa. "Spojevi odgovorni za aromu hrane." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551
Bravić, J. (2019). 'Spojevi odgovorni za aromu hrane', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551
Bravić J. Spojevi odgovorni za aromu hrane [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2019 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551
J. Bravić, "Spojevi odgovorni za aromu hrane", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:601551