Mijanović, Đ. (2020). Korištenje nutrijenata tijekom fizičke izvedbe (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:426448
Mijanović, Đurđica. "Korištenje nutrijenata tijekom fizičke izvedbe." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:426448
Mijanović, Đurđica. "Korištenje nutrijenata tijekom fizičke izvedbe." Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:426448
Mijanović, Đ. (2020). 'Korištenje nutrijenata tijekom fizičke izvedbe', Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:426448
Mijanović Đ. Korištenje nutrijenata tijekom fizičke izvedbe [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet; 2020 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:426448
Đ. Mijanović, "Korištenje nutrijenata tijekom fizičke izvedbe", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Prirodoslovno-matematički fakultet, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:166:426448