prikaz prve stranice dokumenta Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode
Rad nije dostupan
diplomski rad
Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, 2018. urn:nbn:hr:199:982272

Pavić, Mario
Sveučilište u Zagrebu
Pravni fakultet
Građansko pravo

Citirajte ovaj rad

Pavić, M. (2018). Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272

Pavić, Mario. "Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272

Pavić, Mario. "Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272

Pavić, M. (2018). 'Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, citirano: 18.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272

Pavić M. Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet; 2018 [pristupljeno 18.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272

M. Pavić, "Hrvatska u europskom sustavu kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Pravni fakultet, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:199:982272