Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji
završni rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:088527
Ervačić, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Ervačić, J. (2014). Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527
Ervačić, Josipa. "Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527
Ervačić, Josipa. "Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527
Ervačić, J. (2014). 'Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527
Ervačić J. Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527
J. Ervačić, "Kontrola bakterije Listeria monocytogenes u prehrambenoj industriji : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:088527