Leovac, S. (2016). Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
Leovac, S. (2016). 'Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
Leovac S. Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731
S. Leovac, "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731