diplomski rad
Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, Suzana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Leovac, S. (2016). Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, Suzana. "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac, S. (2016). 'Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

Leovac S. Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731

S. Leovac, "Usporedba komercijalnih i novorazvijenih džemova obzirom na glikemijski indeks", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:120731