Jozinović, K. (2016). Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana) (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009585
Jozinović, Kristina. "Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009585
Jozinović, Kristina. "Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009585
Jozinović, K. (2016). 'Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009585
Jozinović K. Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana) [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009585
K. Jozinović, "Određivanje glikemijskog indeksa džemova s dodatkom stevije (Stevia rabaudiana)", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009585