Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. urn:nbn:hr:109:137665
Jelenić, Dragana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj
Jelenić, D. (2016). Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665
Jelenić, Dragana. "Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665
Jelenić, Dragana. "Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665
Jelenić, D. (2016). 'Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665
Jelenić D. Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 11.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665
D. Jelenić, "Utjecaj ionske jakosti pufera i koncentracije β-merkaptoetanola na učinkovitost imobilizacije lipaze iz Thermomyces lanuginosus", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:137665