Ibrišimović, M. (2016). Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068744
Ibrišimović, Martina. "Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068744
Ibrišimović, Martina. "Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068744
Ibrišimović, M. (2016). 'Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068744
Ibrišimović M. Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068744
M. Ibrišimović, "Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:068744