Petrić, S. (2016). Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886
Petrić, Sofija. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886
Petrić, Sofija. "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886
Petrić, S. (2016). 'Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886
Petrić S. Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2016 [pristupljeno 08.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886
S. Petrić, "Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:102886