Kojić, N. (2017). Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222
Kojić, Nataša. "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222
Kojić, Nataša. "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222
Kojić, N. (2017). 'Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222
Kojić N. Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222
N. Kojić, "Kiselinsko-toplinska koagulacija mlijeka pomoću različitih organskih kiselina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:860222