Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić, Josipa
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo
Ervačić, J. (2017). Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić, Josipa. "Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić, Josipa. "Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić, J. (2017). 'Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
Ervačić J. Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343
J. Ervačić, "Primjena različitih tehnika ekstrakcije u obradi nusproizvoda prehrambene industrije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300343