Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:305589
Longin, Lucija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Longin, L. (2017). Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589
Longin, Lucija. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589
Longin, Lucija. "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589
Longin, L. (2017). 'Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 03.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589
Longin L. Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 03.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589
L. Longin, "Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:305589