Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:730129
Tomas, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Tomas, I. (2017). Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129
Tomas, Ivan. "Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129
Tomas, Ivan. "Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129
Tomas, I. (2017). 'Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129
Tomas I. Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129
I. Tomas, "Ispitivanje kakvoće zrna kukuruza uzgojenog uz dodatak korisnih mikroorganizama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:730129