Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:121062
Andrašek, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju Katedra za ekologiju i toksikologiju
Andrašek, I. (2017). Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121062
Andrašek, Iva. "Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121062
Andrašek, Iva. "Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121062
Andrašek, I. (2017). 'Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121062
Andrašek I. Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121062
I. Andrašek, "Prijelaz ergot alkaloida iz raži u proizvode mljevenja i kruh", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:121062