Jelić, J. (2017). Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919
Jelić, Josipa. "Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919
Jelić, Josipa. "Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919
Jelić, J. (2017). 'Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919
Jelić J. Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919
J. Jelić, "Aflatoksini u mlijeku i mliječnim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:840919