Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:415413
Ćosić, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Ćosić, K. (2014). Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415413
Ćosić, Katarina. "Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415413
Ćosić, Katarina. "Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415413
Ćosić, K. (2014). 'Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415413
Ćosić K. Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 12.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415413
K. Ćosić, "Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:415413