Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:003596
Šimunović, Roberto
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Šimunović, R. (2017). Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice) (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596
Šimunović, Roberto. "Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596
Šimunović, Roberto. "Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596
Šimunović, R. (2017). 'Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596
Šimunović R. Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596
R. Šimunović, "Tradicionalna tehnologija proizvodnje švargla (tlačenice)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:003596