prikaz prve stranice dokumenta Umjerenom konzumacijom piva do dobrobiti za zdravlje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Umjerenom konzumacijom piva do dobrobiti za zdravlje
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:811092

Jerbić, Danijela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Jerbić, D. (2017). Umjerenom konzumacijom piva do dobrobiti za zdravlje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811092

Jerbić, Danijela. "Umjerenom konzumacijom piva do dobrobiti za zdravlje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811092

Jerbić, Danijela. "Umjerenom konzumacijom piva do dobrobiti za zdravlje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811092

Jerbić, D. (2017). 'Umjerenom konzumacijom piva do dobrobiti za zdravlje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811092

Jerbić D. Umjerenom konzumacijom piva do dobrobiti za zdravlje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811092

D. Jerbić, "Umjerenom konzumacijom piva do dobrobiti za zdravlje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:811092