Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. urn:nbn:hr:109:660033
Blaž, Nikolina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Blaž, N. (2018). Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
Blaž, Nikolina. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
Blaž, Nikolina. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
Blaž, N. (2018). 'Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
Blaž N. Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033
N. Blaž, "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva eksturdiranih brašna pšenice i ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:660033