prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac, Mirela
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Trgovac, M. (2018). Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac, Mirela. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac, Mirela. "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac, M. (2018). 'Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

Trgovac M. Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403

M. Trgovac, "Utjecaj dodatka šećera na stabilnost vanilina tijekom skladištenja", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:513403