Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. urn:nbn:hr:109:657546
Žulj, Senka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Žulj, S. (2018). Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
Žulj, Senka. "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
Žulj, Senka. "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
Žulj, S. (2018). 'Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
Žulj S. Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546
S. Žulj, "Mješavine za pekarstvo i gotove smjese za kruh i sitna peciva", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:657546