Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. urn:nbn:hr:109:396761
Barbarić, Bernardica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Barbarić, B. (2018). Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761
Barbarić, Bernardica. "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761
Barbarić, Bernardica. "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761
Barbarić, B. (2018). 'Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 13.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761
Barbarić B. Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2018 [pristupljeno 13.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761
B. Barbarić, "Utjecaj skladištenja na kakvoću bijelih vina Palava, Pinot sivi i Traminac", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:396761