disertacija
Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:479571

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Perković, I. (2019). Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica (Disertacija). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Perković, Irena. "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Perković, Irena. "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica." Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Perković, I. (2019). 'Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica', Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

Perković I. Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica [Disertacija]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571

I. Perković, "Utjecaj površinske plijesni na sigurnost i kvalitetu tradicionalnih fermetiranih kobasica", Disertacija, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:479571