diplomski rad
Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, Vedrana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za ekologiju i toksikologiju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Kovačević, V. (2019). Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, Vedrana. "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, Vedrana. "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević, V. (2019). 'Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

Kovačević V. Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721

V. Kovačević, "Validacija GC-MS metode za određivanje policikličkih aromatskih ugljikovodika u dimljenim kobasicama", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:814721