Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. urn:nbn:hr:109:787952
Romić, Mirjana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Romić, M. (2019). Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
Romić, Mirjana. "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
Romić, M. (2019). 'Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
Romić M. Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952
M. Romić, "Utjecaj vlažnosti zamjesa na svojstva ekstrudiranih brašna različitih sorti kukuruza", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:787952