Hećimović, D. (2019). Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178
Hećimović, Dubravka. "Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178
Hećimović, Dubravka. "Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178
Hećimović, D. (2019). 'Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178
Hećimović D. Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2019 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178
D. Hećimović, "Mikrobiološke analize prehrambenih proizvoda animalnog podrijetla", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:395178