prikaz prve stranice dokumenta Učinak saliniteta na morfometrijske parametre u pšenice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Učinak saliniteta na morfometrijske parametre u pšenice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:294863

Begić, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Begić, M. (2020). Učinak saliniteta na morfometrijske parametre u pšenice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294863

Begić, Matea. "Učinak saliniteta na morfometrijske parametre u pšenice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294863

Begić, Matea. "Učinak saliniteta na morfometrijske parametre u pšenice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294863

Begić, M. (2020). 'Učinak saliniteta na morfometrijske parametre u pšenice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294863

Begić M. Učinak saliniteta na morfometrijske parametre u pšenice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294863

M. Begić, "Učinak saliniteta na morfometrijske parametre u pšenice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:294863