Matanović, K. (2020). Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
Matanović, Katarina. "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
Matanović, Katarina. "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
Matanović, K. (2020). 'Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
Matanović K. Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127
K. Matanović, "Ekstrakcija polifenola iz kore jabuka i njihov mogući utjecaj na zdravlje ljudi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:200127