prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:096160

Majstorović, Matea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Majstorović, M. (2020). Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:096160

Majstorović, Matea. "Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:096160

Majstorović, Matea. "Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:096160

Majstorović, M. (2020). 'Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:096160

Majstorović M. Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 04.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:096160

M. Majstorović, "Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:096160