prikaz prve stranice dokumenta Boja meda - parametar botaničkog podrijetla i kvalitete
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Boja meda - parametar botaničkog podrijetla i kvalitete
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:644575

Domjanović, Iva
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Domjanović, I. (2020). Boja meda - parametar botaničkog podrijetla i kvalitete (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:644575

Domjanović, Iva. "Boja meda - parametar botaničkog podrijetla i kvalitete." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:644575

Domjanović, Iva. "Boja meda - parametar botaničkog podrijetla i kvalitete." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:644575

Domjanović, I. (2020). 'Boja meda - parametar botaničkog podrijetla i kvalitete', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:644575

Domjanović I. Boja meda - parametar botaničkog podrijetla i kvalitete [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:644575

I. Domjanović, "Boja meda - parametar botaničkog podrijetla i kvalitete", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:644575