Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:665065
Jurić, Andreas
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Jurić, A. (2020). Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:665065
Jurić, Andreas. "Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:665065
Jurić, Andreas. "Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:665065
Jurić, A. (2020). 'Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:665065
Jurić A. Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:665065
A. Jurić, "Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:665065