Gudelj, V. (2020). Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924
Gudelj, Veronika. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924
Gudelj, Veronika. "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924
Gudelj, V. (2020). 'Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924
Gudelj V. Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 22.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924
V. Gudelj, "Utjecaj dodatka kakaove ljuske na sastav i udio bioaktivnih komponenti u čokoladi", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:449924