Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. urn:nbn:hr:109:815226
Nadaždi, Helena
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Nadaždi, H. (2020). Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226
Nadaždi, Helena. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226
Nadaždi, Helena. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226
Nadaždi, H. (2020). 'Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226
Nadaždi H. Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2020 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226
H. Nadaždi, "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u Hercegovačkom pršutu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815226