diplomski rad
Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:237512

Botunac, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Botunac, M. (2021). Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237512

Botunac, Marija. "Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237512

Botunac, Marija. "Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237512

Botunac, M. (2021). 'Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237512

Botunac M. Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 27.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237512

M. Botunac, "Utjecaj dodatka kokosove i palmine masti na svojstva krem-namaza bez šećera", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:237512