Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka
Bošnjaković, M. (2021). Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković, Marija. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković, Marija. "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković, M. (2021). 'Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
Bošnjaković M. Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175
M. Bošnjaković, "Sadržaj policikličkih aromatskih ugljikovodika (PAH) u tradicionalno dimljenim mesnim proizvodima", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:089175