prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja reuterina pomoću Lactobacillus reuteri
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja reuterina pomoću Lactobacillus reuteri
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:399836

Stojanović, Gorana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Stojanović, G. (2021). Proizvodnja reuterina pomoću Lactobacillus reuteri (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399836

Stojanović, Gorana. "Proizvodnja reuterina pomoću Lactobacillus reuteri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399836

Stojanović, Gorana. "Proizvodnja reuterina pomoću Lactobacillus reuteri." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399836

Stojanović, G. (2021). 'Proizvodnja reuterina pomoću Lactobacillus reuteri', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399836

Stojanović G. Proizvodnja reuterina pomoću Lactobacillus reuteri [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399836

G. Stojanović, "Proizvodnja reuterina pomoću Lactobacillus reuteri", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:399836