Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. urn:nbn:hr:109:938508
Kolaković, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju Katedra za ekologiju i toksikologiju
Kolaković, A. (2021). Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508
Kolaković, Ana. "Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508
Kolaković, Ana. "Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508
Kolaković, A. (2021). 'Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 09.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508
Kolaković A. Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 09.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508
A. Kolaković, "Strategije smanjenja pojavnosti patulina u proizvodima od jabuka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:938508