prikaz prve stranice dokumenta HACCP sustav u preradi voća i povrća
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
HACCP sustav u preradi voća i povrća
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:136464

Ramljak, Vanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Ramljak, V. (2012). HACCP sustav u preradi voća i povrća (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136464

Ramljak, Vanja. "HACCP sustav u preradi voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136464

Ramljak, Vanja. "HACCP sustav u preradi voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136464

Ramljak, V. (2012). 'HACCP sustav u preradi voća i povrća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136464

Ramljak V. HACCP sustav u preradi voća i povrća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 25.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136464

V. Ramljak, "HACCP sustav u preradi voća i povrća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:136464