diplomski rad
Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. urn:nbn:hr:109:968415

Vidas, Klara
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Vidas, K. (2022). Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968415

Vidas, Klara. "Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968415

Vidas, Klara. "Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968415

Vidas, K. (2022). 'Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968415

Vidas K. Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 28.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968415

K. Vidas, "Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:968415