Formiranje policikličkih aromatskih ugljikovodika u sladu u odnosu na temperaturu sušenja
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. urn:nbn:hr:109:712361
Čulo, Mia
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Čulo, M. (2022). Formiranje policikličkih aromatskih ugljikovodika u sladu u odnosu na temperaturu sušenja (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712361
Čulo, Mia. "Formiranje policikličkih aromatskih ugljikovodika u sladu u odnosu na temperaturu sušenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712361
Čulo, Mia. "Formiranje policikličkih aromatskih ugljikovodika u sladu u odnosu na temperaturu sušenja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712361
Čulo, M. (2022). 'Formiranje policikličkih aromatskih ugljikovodika u sladu u odnosu na temperaturu sušenja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712361
Čulo M. Formiranje policikličkih aromatskih ugljikovodika u sladu u odnosu na temperaturu sušenja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 25.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712361
M. Čulo, "Formiranje policikličkih aromatskih ugljikovodika u sladu u odnosu na temperaturu sušenja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:712361