diplomski rad
Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. urn:nbn:hr:109:072509

Dragičević, Marina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Dragičević, M. (2022). Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072509

Dragičević, Marina. "Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072509

Dragičević, Marina. "Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072509

Dragičević, M. (2022). 'Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072509

Dragičević M. Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 23.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072509

M. Dragičević, "Svojstva tamnih čokolada proizvedenih s dodatkom liofiliziranog meda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:072509