Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za prehrambeno inženjerstvo
Kovač, T. (2008). Peptidaze u procesima klijanja ječma (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296848
Kovač, Tihomir. "Peptidaze u procesima klijanja ječma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296848
Kovač, Tihomir. "Peptidaze u procesima klijanja ječma." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296848
Kovač, T. (2008). 'Peptidaze u procesima klijanja ječma', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296848
Kovač T. Peptidaze u procesima klijanja ječma [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2008 [pristupljeno 05.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296848
T. Kovač, "Peptidaze u procesima klijanja ječma", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:296848