Znanstveni rad - Izvorni znanstveni rad
Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020
Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 11 (2022), 2; 58-74. urn:nbn:hr:109:131338


Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Hasenay, S., Pehar, F. i Ačkar, Đ. (2022). Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020. Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 11. (2), 58-74. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:131338

Hasenay, Sanda, et al. "Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020." Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, vol. 11, br. 2, 2022, str. 58-74. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:131338

Hasenay, Sanda, Franjo Pehar i Đurđica Ačkar. "Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020." Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku 11, br. 2 (2022): 58-74. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:131338

Hasenay, S., Pehar, F. i Ačkar, Đ. (2022) 'Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020', Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, 11(2), str. 58-74. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:131338 (Datum pristupa: 25.11.2024.)

Hasenay S, Pehar F, Ačkar Đ. Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020. Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku [Internet]. 12.2022. [pristupljeno 25.11.2024.];11(2):58-74. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:131338

S. Hasenay, F. Pehar i Đ. Ačkar, "Nutrition as a scientific field in Croatia: bibliometric analysis of the period 2010 – 2020", Hrana u zdravlju i bolesti : znanstveno-stručni časopis za nutricionizam i dijetetiku, vol. 11, br. 2, str. 58-74, Prosinac 2022. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:131338. [Citirano: 25.11.2024.]