Naslov (engleski) | Flour - Bread '15 : Book of abstracts of the 8th International Congress Flour - Bread '15 |
Urednik | Daliborka Koceva Komlenić |
Urednik | Marko Jukić |
Autorova ustanova | Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek |
Znanstveno / umjetničko područje, polje i grana | BIOTEHNIČKE ZNANOSTI Prehrambena tehnologija |
Sažetak (hrvatski) | Zbornik sažetaka sadrži sažetke radova prezentiranih na 8. međunarodnom kongresu "Flour-Bread '13" u Opatiji od 29 do 30. listopada 2014., i to 21 usmeno predavanje i 49 posterskih priopćenja. |
Ključne riječi (engleski) | |
Jezik | engleski |
Vrsta publikacije | Urednička knjiga-Znanstvena knjiga-Ostalo |
Status objave | Objavljen |
Vrsta recenzije | Recenziran - međunarodna recenzija |
Verzija publikacije | Objavljena verzija rada (izdavačev PDF) |
Broj stranica | 74 |
p-ISSN | 1848-2554 |
URN:NBN | urn:nbn:hr:109:460262 |
Datum objave tiskanog izdanja | 2015 |
Skup | Naziv: 8th International Congress Flour – Bread ’15 and 10th Croatian Congress of Cereal Technologists Kratica: Flour-Bread Lokacija: Opatija, Hrvatska Organizator: Prehrambeno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Osijeku et al. Datum početka: 2015-10-29 Datum završetka: 2015-10-30 |
URL dokumenta | https://www.bib.irb.hr/786455 |
Vrsta resursa | Tekst |
Izdavač | Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Food Technology Osijek |
Prava pristupa | Otvoreni pristup |
Uvjeti korištenja | |
Datum i vrijeme pohrane | 2023-03-13 12:52:49 |