prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:972262

Prološčić, Emilija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Prološčić, E. (2023). Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972262

Prološčić, Emilija. "Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972262

Prološčić, Emilija. "Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972262

Prološčić, E. (2023). 'Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972262

Prološčić E. Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 15.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972262

E. Prološčić, "Proizvodnja i svojstva škrobnih citrata", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:972262