prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. urn:nbn:hr:109:978502

Fabro, Anamarija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Institucijski repozitorij: PTFOS Repozitorij

Citirajte ovaj rad

Fabro, A. (2023). Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:978502

Fabro, Anamarija. "Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:978502

Fabro, Anamarija. "Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:978502

Fabro, A. (2023). 'Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 15.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:978502

Fabro A. Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 15.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:978502

A. Fabro, "Proizvodnja i svojstva acetiliranih škrobova", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:978502